maandag 5 augustus 2013

Dronken Britten maken Ryanair-vlucht tot hel

© ..


Een vliegreis van Prestwick (Glasgow) naar Ibiza is afgelopen weekend uitgedraaid op een nachtmerrie. Dertig dronken Britse passagiers gedroegen zich als ware hooligans en terroriseerden de Ryanair-vlucht.

Nog voor het vliegtuig goed en wel kon opstijgen, was het hommeles. De Britten maakten kabaal na het nuttigen van meegebrachte alcohol. De Schotse politie moest aan boord komen om de gemoederen te bedaren. Niemand werd echter het vliegen ontzegd en dat bleek toch wel een kapitale fout.

Eenmaal onderweg gooiden de relschoppers er nog een schepje bovenop. Al vloekend sprongen ze over de stoelen en vielen medepassagiers lastig. De cabincrew, die ook werd bedreigd, slaagde er niet in om hen de sterke drank afhandig te maken. Daarop dreigde de gezagvoerder met een extra tussenlanding in Parijs maar uiteindelijk zette het vliegtuig toch koers naar vakantie-eiland Ibiza.

De in allerijl toegesnelde Guardia Civil kon na de landing slechts vijf hooligans identificeren en arresteren.

Ryanair heeft het incident indertussen bevestigd. naar verluidt heeft de bemanning aan de budgetmaatschappij gevraagd om de relschoppers op een zwarte lijst te zetten zodat ze nooit meer op een vlucht worden toegelaten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten