dinsdag 6 augustus 2013

Doodziek jongetje overlijdt na getuigen op bruiloft ouders

Christine en haar zoontje Logan tijdens het huwelijk dit weekend. © ap.


De 2 jaar oude en terminaal zieke Logan Stevenson uit het Amerikaanse Pennsylvania was dit weekend getuige op de bruiloft van zijn ouders Christine en Sean. Omdat het de afgelopen tijd zo slecht ging met hun zoontje vond het huwelijk eerder plaats dan gepland. Gisteravond is de kleine man overleden.



Het hartverscheurende verhaal hield veel mensen op Facebook bezig de afgelopen dagen. Via hetzelfde medium liet Christine weten dat haar zoontje, die leukemie had, rustig in haar armen is gestorven. 'Hij is bij de engelen nu. Hij heeft geen pijn meer en is niet meer ziek. Bedankt iedereen voor jullie gebeden en jullie steun,' schrijft ze op haar pagina.

Getuige
In eerste instantie waren Christine en Sean van plan om in juli 2014 te trouwen. Toen duidelijk werd dat hun zoontje, bij wie al kort na zijn geboorte de diagnose leukemie werd gesteld, niet lang meer zou leven, verplaatsten ze de ceremonie. Ze wilden dat hun zoontje zijn ouders zou zien trouwen en ze wilden dat hij op de trouwfoto's stond. Dit weekend vond de huwelijksvoltrekking plaats en was Logan getuige.

Een woordvoerder van de familie bevestigde aan persbureau AP dat het jongetje gisteren is overleden. Hij had de hele dag al moeite met ademen en kreeg medicijnen toegediend. Hij werd omringd door familieleden en vrienden die van hem hielden en naar verluidt ging hij rustig heen.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten