dinsdag 20 mei 2014

Man gooit baby voor straf in zwembad en wordt opgepakt

Een man uit de Amerikaanse stad Phoenix (Arizona, red.), Corey McCarthy, is aangeklaagd voor kindermishandeling omdat hij zijn dochter van 23 maanden oud in het zwembad gooide om haar een lesje te leren, zo meldt AZFamily.com.

Op videobeelden is te zien hoe de baby met een flinke boog het zwembad in wordt geslingerd waarna het een aardige klap maakt op het water. Het zou de straf zijn voor de dochter omdat ze eerder een vijf weken oude puppy in het water had laten vallen, waarna het overleed.

De moeder liet weten geschokt te zijn door de beelden. 'Ik ben onwijs boos en verdrietig, ik hoop dan ook dat m'n kind er weer bovenop komt. Natuurlijk maken mensen fouten, maar dit is een kind.'

McCarthy wordt voor twee vergrijpen aangeklaagd. Op een ander deel van de video zou ook te zien zijn hoe hij het meisje met een tuinslang nat spuit om haar te straffen.

Inmiddels zit McCarthy al in de gevangenis, maar verblijft niet in de cel. Volgens familie zou hij in het ziekenhuis liggen omdat hij in elkaar geslagen zou zijn door medegevangenen.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten