woensdag 3 september 2014

Man tijdens fietstocht naar grote liefde doodgestoken

Kevin Adorno en zijn vriendin © Vero Beach Police.


Een 32-jarige romanticus fietste langs de volledige oostkust van Verenigde Staten om in Miami zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Het aanzoek zou er echter nooit komen. Kevin Adorno werd tijdens een tussenstop bij een McDonalds in Vero Beach, op zo'n 225 kilometer van zijn bestemming, neergestoken door een zwerver.

De 2200 kilometer lange fietstocht stond al lang op het verlanglijstje van Adorno. Hij was vorig jaar augustus van Maine naar Maryland gefietst en deze zomer wilde hij zijn droomreis langs de oostkust van de VS afmaken door van Maryland naar Florida te fietsen.

Een politiewoordvoerder vertelt aan zender CBS Connecticut dat het slachtoffer in zijn borst en armen werd gestoken en in het ziekenhuis overleed aan deze verwondingen. De politie kon dankzij getuigenverklaringen vrij snel na de steekpartij een 59-jarige dakloze man aanhouden.

De verdachte verklaart dat Adorno de automobilisten op de parkeerplaats van de fastfoodzaak met zijn telefoon opdroeg hem aan te vallen. Getuigen spreken dit tegen. Adorno bleek later op dat moment zijn vriendin aan de lijn te hebben.

De verdachte is een bekende van de politie. Zijn strafblad staat vol mishandelingen en drugsgerelateerde misdrijven.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten