vrijdag 21 oktober 2011

Is deze video bewijs van bestaan buitenaards leven?


Het Amazonegebied staat bekend voor zijn diversiteit in fauna en flora, maar de waarneming van een alienachtigschepsel vergezeld van blauw licht, hoort daar toch niet meteen in thuis. De video wordt opgevoerd door Michael Cohen, een Engelse onderzoeker van paranormale verschijningen en zou gefilmd zijn door twee Britse toeristen die hun vakantie doorbrachten in Brazilië.
Tijdens een bezoek van een dorp in de buurt van Manaus wordt er gefocust op spelende kinderen, maar wat er zich op de achtergrond afspeelt is een stuk spannender. Een zilveren licht trekt de aandacht en bij een boom is de gestalte van een vreemd wezen te zien, dat blijkbaar zijn rug kromt. Meteen voer voor de believers van buitenaards leven, zoals Cohen. Al kan ook hij niet uitleggen vanwaar het licht vandaan komt.






Operatie Prato
"We hebben hier te maken met boeiend beeldmateriaal dat we niet zomaar naast ons kunnen neerleggen", aldus Cohen op zijn website allnewsweb.com. "Het komt uit een gebied dat bekend staat voor zijn UFO-activiteit. Omwille van zijn biologische diversiteit, is het Amazonewoud interessant terrein voor aliens. Het is ook hier dat de Braziliaanse regering 'Operatie Prato' heeft uitgevoerd, toen het leger op zoek ging naar het bestaan van aliens in de omgeving. Aanvankelijk wou Brazilië niet toegeven dat er zoiets als 'Operatie Prato' bestond, maar jaren nadien hebben ze het wel toegegeven en hebben ze er veel info rond vrijgegeven."

Meteen verfilmd
Nadat hij de beelden uitbracht, werd Cohen meteen overstelpt door vragen van Hollywood-producers om dit 'bewijs' in een film te gieten. "De beelden zullen gebruikt worden in een Amerikaanse film, met als doel te bewijzen dat we niet alleen zijn op deze planeet." Een alien of een hoax? Bekijk de video hieronder. (odbs)



Bron:
Foto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten