maandag 11 augustus 2014

Zoontje Australische jihadist poseert met afgehakt hoofd

Het zoontje van de Australische terrorist Khaled Sharrouf, poserend met een afgehakt hoofd.© Twitter.


'That's my boy'. Met deze woorden plaatste de Australische jihadist Khaled Sharrouf een foto van zijn zevenjarige zoontje, poserend met een afgehakt hoofd.

De foto zou genomen zijn in de Syrische stad Raqqa, de stad in het noorden van Syrië, die onlangs veroverd werd door de strijders van IS (voorheen ISIS). The Australian plaatste de schokkende afbeelding gisteren op de voorpagina.

Het zoontje is op de foto gekleed in een geruite broek met bijpassend poloshirtje met daarop een logo van Polo Golf Kids. Het jongetje is volgens Australische media opgegroeid in de buitenwijken van Sydney.

Khaled Sharrouf is een veroordeelde terrorist, die vorig jaar met zijn drie zoontjes vanuit Australie naar Syrië vluchtte om zich daar bij de islamitische strijders van de IS (voorheen ISIS) aan te sluiten.

Hij werd recent vrijgelaten uit de gevangenis na een straf van vier jaar uitgezeten te hebben voor terroristische activiteiten. Zo zou hij toentertijd plannen hebben gemaakt om bomaanslagen te plegen in Sydney en Melbourne.

De Australische premier Abbott heeft in een reactie gezegd dat de foto laat zien wat voor gruwelijkheden er worden begaan in Syrië.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten