woensdag 13 augustus 2014

Taxichauffeur vindt dode vrouw in koffer

De politie op Bali heeft een vreemd pakket ontvangen: een koffer met daarin een dode vrouw. Een taxichauffeur leverde de koffer gistermiddag bij de politie af, nadat een Amerikaans stel die in de achterbak had laten liggen. Een van de verdachten is de dochter van het slachtoffer. Dat schrijft de krant Jakarta Post vandaag.

Volgens Jakarta Post gaat het om het lichaam van de 62-jarige Amerikaanse Sheila Weise Mack. Politieagenten reageerden geschokt toen zij de zilverkleurige koffer openden. 'Er was bloed en de vrouw had wonden aan haar voorhoofd', zegt Gede Redastra, politiecommissaris van de politie in Zuid-Kuta.

Taxichauffeur Ketut Wirjana gaf in zijn verklaring aan dat hij tevergeefs twee uur lang op de Amerikanen had gewacht. Ze hadden bij hun hotel, The St. Regis Bali Resort in Nusa Dua, de koffer in de achterbak van de taxi gedaan en waren er vandoor gegaan.

Bloed
Wirjana vroeg vervolgens het hotelpersoneel naar het stel. 'Zij zeiden me dat ik de koffer maar naar de politie moest brengen. Het zag er verdacht uit. De koffer was bedekt met een laken waarop bloed zat.'

De 19-jarige dochter van de dode vrouw en een 21-jarige man worden door de politie beschouwd als de daders. Uit camerabeelden van het hotel blijkt dat de man ruzie had met het slachtoffer.




Bron
Lees ook: Politie 86 keer naar woning vrouw die dood in koffer lag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten