dinsdag 25 november 2014

'Moordende verpleegster op selfies met slachtoffers'


Nurse accused of killing 38 patients poses with corpse

Er zijn verschillende foto's verschenen van de 42-jarige Italiaanse verpleegster die in oktober werd gearresteerd op verdenking van het vermoorden van tientallen 'vervelende' patiënten. Het zijn geen normale kiekjes, maar selfies waarop zij poseert naast de lichamen van haar slachtoffers.

Op één van de foto's is te zien hoe Daniele Poggiali met haar twee duimen in de lucht en met een grote lach op haar gezicht naast één van haar overleden patiënten staat. Op een andere foto imiteert ze de overledene door met haar mond wijd open te poseren, meldt Daily Mail.

,,Ze was erg opgewonden en wilde een foto van zichzelf naast een lijk'', vertelde een ex-collega van Poggiali aan de politie, meldt de krant Il Corriere della Sera. ,,Ik had niet de moed om nee te zeggen, aangezien ze nogal een wraakzuchtig persoon is. Zo gaf ze laxeermiddelen aan patiënten, om het de verpleegsters die na haar werkten moeilijk te maken.''

Poggiali claimt dat de vrouwen op de foto's nog leefden, ook ontkent ze de moorden te hebben gepleegd. De selfies zijn waarschijnlijk in januari gemaakt.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten