donderdag 27 september 2012

Scholier schiet zichzelf in drukke gang dood voor ogen van klasgenoten

Een 13-jarige scholier heeft in de gang van zijn Junior High School in Stillwater (Oklahoma) zelfmoord gepleegd. Verkleed als de Batman-schurk Two-Face schoot Cade Poulos zichzelf door het hoofd. Doodsbange studenten vluchtten in paniek weg omdat ze dachten dat de school werd aangevallen.

De gang stond op het moment dat Poulos zelfmoord pleegde, vol leerlingen die wachtten om naar hun klaslokaal te gaan en honderden leerlingen raakten in paniek 'We dachten dat er iemand werd neergeschoten', zegt de 14-jarige Paiton Gardner. 'We wisten niet dat het een zelfmoord was. We schrokken onszelf kapot.'

De leerlingen werden zo snel mogelijk geëvacueerd en de school werd, evenals een nabijburige lagere school, direct gesloten.

Two-Face
De dag van Cade Poulos' zelfmoord was er een verkleedpartij. Cade was verkleed als het personage Harvey Dent, aka Two-Face, de gewezen openbare aanklager en hulp van Batman in de Batman-films.

De jongen heeft geen briefje achtergelaten en de autoriteiten zeggen nog niet te weten waarom hij tot zijn wanhoopsdaad kwam.

Twee maanden geleden schoot James Holmes verkleed als 'The Joker' twaalf mensen dood in de bioscoop in Aurora.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten