donderdag 15 november 2012

Incestzaak Franse Fritzl: dochters stemden in met seks

Een grootschalige incestzaak tegen een familie uit het Franse Compiègne heeft een wel heel vreemde wending gekregen. In eerste instantie werd de familievader vorig jaar tot acht jaar cel veroordeeld voor herhaaldelijke seks met zijn dochters. De moeder kreeg vijf jaar voor medeplichtigheid. Het misbruik dateert al van jaren geleden, maar zijn dochters (momenteel 29 en 31 jaar), stellen nu dat ze instemden met de seks met hun vader.

Wij hebben een echte liefdesrelatie. Ik ben verliefd geworden op mijn vader en het kind dat we samen hebben, was absoluut gewenst.
Oudste dochter

Een van hen leeft zelfs al twaalf jaar als partner met haar vader samen, meldt het Franse Le Courrier picard. Ze heeft een kind van hem en zegt verliefd te zijn. Haar jongere zus was drie keer zwanger van hem. Twee keer liet ze een abortus uitvoeren en een keer kreeg ze een miskraam. Het jongste dochtertje, toen amper vijf jaar, ontsnapte aan het misbruik maar moest soms toekijken.

Moeder hield planning bij
De moeder was op de hoogte van het misbruik, moedigde het zelfs aan, nam eraan deel en hield zelfs een soort planning bij van wie wanneer met haar man naar bed mocht. Volgens de verklaringen van de meisjes had ze zelfs seks met haar man in aanwezigheid van haar dochter(s). De moeder leerde haar dochters ook hoe ze orale seks moesten hebben met haar man.

De vrouw is inmiddels wel gescheiden van haar man. De veroordeelde vader stelt dat het gerecht de werking van zijn familie niet begrijpt. Het Hof van Beroep in Amiens moet nu een uitspraak doen in de erg complexe zaak van deze Franse Josef Fritzl.

Opgebiecht aan vriendin
De vader leeft inmiddels samen met zijn oudste dochter met wie hij een kind heeft. Zij zegt: 'Wij hebben een echte liefdesrelatie. Ik ben verliefd geworden op mijn vader en het kind dat we samen hebben, was absoluut gewenst.' De twee meisjes hebben aanspraak gemaakt op hun rechten om zo het dossier te kunnen inkijken. De twee dochters blijven hun vader door dik en dun steunen. De zaak kwam aan het licht toen een van hen de seksuele relatie met haar vader opbiechtte aan een vriendin, die naar de politie stapte. In eerste instantie vertelde de jongste dochter, die het huis verlaten had, aan de politie dat haar vader haar gedwongen had tot seks, maar gaandeweg paste ze haar versie aan en gaf toe dat ze altijd had ingestemd met de seks.

Tiran sloeg zonen
De vader, een kaderlid in een firma, werd tijdens het proces beschreven als een tiran in huis. Hij koos ervoor om met zijn gezin een geïsoleerd bestaan te leven. Hij sloeg zijn twee zonen (van 13 en 16 jaar) ook regelmatig. Daarom werd hij ook vervolgd voor huiselijk geweld. Bij het eerste proces, waarop de vader acht jaar kreeg en de moeder vijf jaar, bleek ook dat het jongste zus nooit misbruikt was geweest, al was ze wel op de hoogte van de incestpraktijken.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten