vrijdag 14 februari 2014

Uitgemergelde zwerfhond vindt peperdure diamant

De Amerikaan Leon Jimenez is een zwerfhond eeuwig dankbaar. Het verwaarloosde beestje vond de kostbare diamant van zijn vrouw terug.

De pup Lily was er slecht aan toe toen Jimenez de hond aantrof op het strand van Peoria in de staat Arizona. Het beestje was uitgemergeld, hopeloos op zoek naar een hapje eten.

Jimenez besloot om de hond mee te nemen naar huis. 'Ze was er echt erg aan toe', aldus Jimenez die geen spijt zou krijgen van zijn beslissing. 'Je kon haar ribben zien, ze was echt graatmager.'

Schittering
Na een bezoek aan de dierenarts belandde Lily bij de familie Jimenez waar Adriana de diamant uit haar ring kwijt was. Plots zag Jimenez een schittering tussen het speelgoed van de hond. Het onwaarschijnlijke werd waarheid.

De zwerfhond had de verloren edelsteen teruggevonden. 'We waren niet zeker of we haar zouden houden want we hebben al twee andere honden.

Het leek wel alsof ze met het terugvinden van de diamant de volgende boodschap wou meegeven: 'Ik hou van jullie, ik wil hier blijven'. Ze mag hier dan ook niet meer vertrekken', aldus Adriana die de verloren van diamant van 10.000 dollar al had laten vervangen.






Bron

zoek artikelen met dezelfde topic: klk op iedere tag hieronder en scroll naar beneden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten