dinsdag 16 augustus 2011

Knaap met misvormd gelaat gedumpt langs autoweg


In China werd een jongetje met een misvormd gelaat gedumpt door zijn ouders. De knaap van drie werd aangetroffen door de politie langsheen de Hukun-autoweg en is inmiddels ondergebracht bij een pleeggezin.

"Toen we merkten dat het verkeer op de autoweg plots van rijvak begon te veranderen, wisten we dat er iets niet pluis was", aldus politieofficier Ma Jia. "Toen we een kijkje gingen nemen, zagen we een jongen met een gezwollen gelaat aan de kant van de drukke autoweg staan. De knaap was daar blijkbaar achtergelaten door zijn ouders".







Identiteit onbekend
De jongen kan de politie niet zeggen wie zijn ouders zijn of waar hij woont. Hij is inmiddels toevertrouwd aan de goede zorgen van meneer en mevrouw Chen. "Hoe is het mogelijk dat ouders hun kind zomaar dumpen", vragen de pleegouders zich af. "Het jongetje mag dan wel ziek zijn, maar zoiets doe je toch niet".

Niet kwaadaardig
De knaap werd inmiddels onderzocht in het ziekenhuis. Volgens de dokters lijdt hij aan een aandoening waardoor het weefsel van zijn gelaat ongebreideld gaat groeien. De aanwas zou niet kwaadaardig zijn. (eb)

Bron: Bekijk hier de foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten