woensdag 17 augustus 2011

Martinair zegt dag met gratis reizen Martins

Luchtvaartmaatschappij Martinair, die eind oktober stopt met passagiersvluchten, neemt op gepaste wijze afscheid met de campagne 'Van Martin voor Martin'. Iedereen in Nederland met de naam Martin kan zich vanaf 22 augustus aanmelden op de website om kans te maken op gratis tickets.
'Voor alle niet-Martins zijn er speciale afscheidstarieven. De allerlaatste aanbiedingen van Martinair om zo nog eenmaal met Nederlands rode trots naar een vakantiebestemming te vliegen', aldus Martinair.

Vanaf eind oktober gaat KLM-dochter Martinair verder als vrachtvervoerder.







De Martin-campagne refereert aan oprichter en naamgever Martin Schröder. Hij begon in 1958 met Martin's Air Charter, het latere Martinair. De maatschappij vliegt nog tot eind oktober met een Boeing 767 naar Aruba, Curaçao, de Dominicaanse Republiek, Mexico en Cuba.
(ANP/redactie)

Bron

1 opmerking:

  1. Het is geweldig om dit bericht te lezen dat er in Nederland de persoon die de naam Martins kan gratis tickets voor reizen hebben. Er zijn ook speciale tarieven voor alle niet martins. Is het niet verbazingwekkend. Ik voel me goed om dit bericht te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen