donderdag 18 augustus 2011

Studente (19) op quad kwam om door 'bizar ongeluk'

De 19-jarige Lisanne van Kranenburg uit Geldermalsen kwam dinsdag om het leven bij een ongeluk met een quad op het Spaanse eiland Gran Canaria. Volgens de verhuurder reed ze beslist niet roekeloos en was het een 'bizar ongeluk'.
Het ongeluk gebeurde 's middags bij het plaatsje San Bartolomé de Tirajana, in het zuidelijke deel van Gran Canaria. De studente van Hogeschool Avans in Den Bosch deed daar mee aan een quadsafari in het gebied, zo meldt het AD vandaag. De groep van in totaal zes toeristen was net begonnen aan een rit over een onverharde weg, toen Lisanne opeens het pad af reed, schuin een berm in.






Over de kop
Hierbij sloeg ze volgens getuigen over de kop met haar squad en sloeg ze met haar nek op een steen. Lisanne overleed ter plaatse. Volgens de verhuurder reed Lisanne beslist niet roekeloos. Op het moment van het ongeluk was de groep net vertrokken en werd stapvoets gereden. Ook hadden alle deelnemers een helm op.

'Dit is gewoon een heel bizar ongeluk. Ze vertoonde verder geen uiterlijk letsel. Bij een dergelijke val zou je normaal hooguit een schaafwond of polsbreuk oplopen,' aldus de quadverhuurder. (Redactie)

Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten