zaterdag 28 april 2012

Voorbijganger grijpt enkels zelfmoordenaar en redt zijn leven

Wanneer de 27-jarige Liu Jun in China tijdens de ochtendspits zelfmoord probeerde te plegen door van een brug te springen, redden voorbijgangers zijn leven door zijn enkels te grijpen.

De barmhartige Samaritaan die zijn leven redde reageert in een flits van een seconde toen hij naar de voeten van de zelfmoordenaar greep. Hij ging snel over de reling hangen en greep hem bij zijn voeten. Gelukkig slaagde hij erin dit even vol te houden tot de hulpdiensten opdaagden.

De famile van Liu zegt dat hij zich die ochtend vreemd gedroeg, voor hij uit het raam van zijn appartement kroop en dreigde te springen. Toen ze hem probeerden vast te nemen, klom hij langs een regenpijp naar beneden, trok hij zijn kleren uit en liep hij de straat op. Twee neven achtervolgden hem een brug op, Liu klom op de reling en sprong er zonder aarzelen van af.

Een jongeman, die net op de juiste plaats was, redde op het laatste moment zijn leven. De zelfmoordenaar werd nu in het ziekenhuis opgenomen. Bekijk de foto van het dramatische moment hier.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten