maandag 12 mei 2014

Verslaafd aan fitness: van de halters naar verloskamer

De Amerikaanse Meghan Leatherman heeft haar bevalling niet rustig thuis in de zetel afgewacht. Integendeel. Enkele uren voordat haar dochtertje ter wereld kwam, was de 33-jarige kersverse moeder nog hard aan het trainen in de fitnesszaal. De vrouw uit Phoenix, Arizona, is een fervent aanhanger van CrossFit, een loodzwaar fitnessprogramma.

Meghan Leatherman heeft er geen seconde aan gedacht om haar oefenschema ook maar enigszins af te zwakken tijdens haar zwangerschap. Zo ging ze steevast elke dag vijf kilometer wandelen met de hond en deed ze elke week een stevige bergwandeling van zo'n tien kilometer.

Veel zwaarder nog waren haar uitspattingen in de fitnesszaal. Als adept van het CrossFit-regime tilde de aanstaande moeder daar zware halters en deed ze intensieve oefeningen. En dat hield ze vol tot op 3 mei, de dag van haar bevalling. Die is volgens de vrouw trouwens perfect verlopen, juist dankzij 'haar gedreven oefeningen'.

Nog twee weken rust
Meghan is moeder geworden van een gezonde dochter: Florence Germaine Leatherman. de baby weegt 2,7 kilo. Mevrouw Leatherman is vastbesloten om over twee weken haar rentrée te maken in de sportschool.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten