vrijdag 29 augustus 2014

Meisje filmt hoe moeder geraakt wordt door bliksem

De kans om door de bliksem te worden geraakt, is relatief klein. Nog kleiner is de kans dat je een blikseminslag persoonlijk kan filmen via Snapchat (dat slechts opnames van 10 seconden toelaat). Het overkwam dit Amerikaanse moeder-dochter duo naar eigen zeggen, toen ze vanaf hun stoep filmpjes maakten van een hevige onweersbui.

Toen het in Amerikaanse plaatsje Hayden in de staat Idaho dinsdag heftig begon te onweren, konden Stephanie Rey en haar dochter CC Weske de verleiding niet weerstaan om de bui van dichtbij te bekijken.

Terwijl CC een kort filmpje aan het maken was via Snapchat, gebeurde het schijnbaar onmogelijke: het lijkt erop dat moeder Stephanie voor het oog van de camera (bijna) geraakt wordt door de bliksem.

'Ik dacht bij mezelf 'Oh, er staat iets te gebeuren', daarom was ik aan het filmen', verklaart Weske aan plaatselijke zender KXLY. 'En ineens lichtte letterlijk alles op en was het net alsof er een geweer werd afgeschoten.'

Moeder Stephanie zegt dat haar hele lichaam urenlang bleef tintelen en ze vooral blij is nog in leven te zijn. 'We zijn er nu wel om aan het lachen, maar het was heel griezelig.'




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten