woensdag 7 december 2011

Sinead O'Connor trouwt morgen op haar 45ste verjaardag



Enkele maanden geleden smeekte ze op haar blog nog om een sekspartner, waarbij ze stelde dat anale seks zeker op het menu stond, en kijk: het heeft gewerkt. Morgen trouwt Sinead O'Connor in Las Vegas met Barry Herridge, een man uit Dublin.
"Met enorme vreugde gaan ik en mijn geliefde vriend Barry Herridge morgen trouwen op een geheime plek. Het wordt een droom. Zodra we kunnen, zullen we hier enkele foto's posten. Zeer gelukkig meisje", schrijft O'Connor op haar blog.

Gisteren was de zangeres te gast in de ontbijtshow op Today FM, waar ze nog stelde dat ze geen opwindend nieuws te melden had. Maar vandaag belde ze samen met haar verloofde naar het station om hun trouw aan te kondigen.

O'Connor heeft vier kinderen uit vorige relaties. Ze was al drie keer eerder getrouwd: in 1989 met muziekproducer John Reynolds, in 2001 met journalist Nicholas Sommerlad en in juli vorig jaar nog met haar jeugdvriend Steve Cooney. Dat laatste huwelijk hield slechts acht maanden stand. "Steve is een schatje, dus het is niet zijn fout maar de mijne. Het was een bijzonder gelukkig huwelijk en ik ben er van ondersteboven dat het voorbij is", liet O'Connor weten. (bang/lb)


Bron:

Bekijk de trouwfoto's:

Lees ook: Sinead O'Connor gaat toch niet scheiden
Lees ook: Sinéad O'Connor vraagt psychische hulp via Twitter: "Ik ben in gevaar"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten