zaterdag 17 maart 2012

Pizzatent blijft serveren terwijl kok dood in keuken ligt

Alsof er niets aan de hand was, bleef het personeel van een pizzarestaurant in Darwin mensen ontvangen en bedienen terwijl de chef dood op de keukenvloer lag. De Australische voedselinspectie onderzoekt of de regels inzake veiligheid en gezondheid werden overtreden

De 43-jarige chef Andrew Ah-Wong werd wellicht getroffen door een hartaanval toen hij aan het fornuis stond van de Fannie Bay Super Pizza. Een verpleegster, die toevallig met haar partner aan tafel zat in het eethuis, hoorde een doffe klap in de keuken. De 23-jarige vrouw repte zich naar achteren en zag daar de man op de grond liggen.

"Walgelijk"
"De kok ademde niet meer. Terwijl ik hem probeerde te reanimeren, stapte het personeel gewoon over ons heen om de klanten te bedienen", getuigt de verpleegster. "Ondertussen werden gewoon nieuwe mensen ontvangen en kregen die een tafeltje toegewezen. Gewoon walgelijk".

Volgens Fernanda Ferro, de eigenares van het restaurant, werden de bestelde schotels gewoon aan de klanten bediend. Zij zegt nog dat Ah-Wong al jaren in het restaurant werkte en dat ze hem hard zullen missen.




Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten