maandag 23 juli 2012

Ongeboren baby overleeft schietpartij Denver

De wereld is aangedaan door de tragische gebeurtenissen die afgelopen vrijdag in een bioscoopzaal in de Amerikaanse staat Colorado plaatsvonden. Beklijvende getuigenissen van de gruweldaad en trieste verhalen van de nabestaanden lieten niemand onberoerd. Toch is er nu een lichtpuntje: een zwangere vrouw die zwaargewond raakte bij het incident heeft haar kindje niet verloren.

De 25-jarige Ashley Moser vecht in het ziekenhuis nog steeds voor haar leven. Ze werd in de keel en buik door kogels getroffen. Toch overleefde haar ongeboren baby het drama. De broer van Ashley getuigt: "Ik weet niet hoe het kan, maar ze heeft de baby nog steeds. Gisteren kreeg ik te horen dat ze de baby kwijt was, maar vandaag lijkt alles dan toch in orde. Het is een wonder."

Ashley is de moeder van de zesjarige Veronica Moser, het jongste slachtoffer van de schietpartij. De vrouw was samen met haar dochtertje in de bioscoop toen James Holmes er een bloedbad aanrichtte. Het meisje overleefde het drama niet.

Bij de schietpartij tijdens de première van de nieuwste Batman-film 'The Dark Knight Rises' in Denver vielen 12 doden en 58 gewonden. Van de 58 gewonden zijn er nog 12 kritiek.

Bron
Lees ook: Gewonde Batman-bloedbad heeft miskraam gekregen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten