maandag 23 juli 2012

Man schakelt verkeerd en overrijdt schoondochter

Bij het dramatische ongeluk in het Noord-Hollandse Winkel afgelopen vrijdag, blijkt een 72-jarige man zijn schoondochter te hebben overreden.

De man wilde even met de auto van zijn zoon op pad, maar zette de wagen waarschijnlijk in de verkeerde versnelling. Daardoor overreed hij in volle vaart zijn 41-jarige schoondochter, die in de voortuin stond. De auto kwam pas tegen het huis tot stilstand.

'Het gaf een enorme klap. En als je dan na die klap naar buiten loopt en alleen twee witte voeten onder een auto ziet liggen, dan vermoed je het ergste,' zegt buurman Jan Wester, die met zijn bedrijf handelt in heftrucks. En dat is waarschijnlijk het geluk van de vrouw geweest. Wester bedacht zich geen moment en haalde meteen een van zijn heftrucks om de vrouw uit haar benarde positie te bevrijden. Samen met de toegesnelde brandweer tilden ze de auto voorzichtig op.

Volgens de buurtbewoners heeft de vrouw ontzettend geluk gehad. 'Ik heb haar onder de auto zien liggen en dat zag er niet best uit. Maar later hoorden we dat ze niet meer op de intensive care lag. Deze vrouw moet meerdere levens hebben.'

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten