maandag 17 september 2012

Britse kandidaat X Factor spoorloos na staande ovatie

Een kandidaat van de Britse versie van de tv-talentenjacht X Factor is na zijn succesvolle auditie spoorloos verdwenen. Het gaat om Robbie Hance, die de jury versteld deed staan met zijn optreden en een staande ovatie van de zaal kreeg.

 Hances optreden was zondagavond te zien op de Britse tv. In de uitzending liet de 26-jarige Hance weten dat hij dakloos is. Met een uitvoering van Damien Rices 'Coconut Skins' plaatste hij zich vervolgens met gemak voor de volgende ronde.

Vergeefse speurtocht
De opnamen van de zondag vertoonde show zijn een week geleden gemaakt. Sindsdien zijn medewerkers van het programma op zoek naar een teken van leven van hun talentvolle kandidaat, maar volgens People.co.uk is hun speurtocht tot nu toe vergeefs. Als hij de komende dagen niet wordt aangetroffen, gaat een glansrijke carrière als popmuzikant mogelijk aan zijn neus voorbij.

In het programma zei Hance dat hij af en toe de nacht doorbrengt bij vrienden of bekenden, maar de afgelopen zes jaar over het algemeen een thuisloos bestaan heeft geleid.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten