maandag 8 juli 2013

Driftende truck van studenten hit op internet

Studenten van het DaVinci College in Dordrecht hebben een ware internethit gescoord met hun filmpje over een driftende truck. Het filmpje, dat op Youtube circuleert, is al meer dan zeshonderdduizend keer bekeken.

Zes studenten van de school werkten twee dagen lang in Duitsland aan het filmpje, dat op een oud militair terrein is opgenomen. Dit deden ze voor DaVinci Media, een onderwijsleerbedrijf waar de scholieren stage lopen. 'Dat het zo'n succes zou worden, hadden we natuurlijk nooit verwacht,' vertelt Arie Paans van DaVinci Media in AD De Dordtenaar.

Het succes van het filmpje hebben de studenten volgens Paans te danken aan de manier van filmen. 'Er bestaan legio filmpjes met driftende personenauto's. Ze zijn allemaal op dezelfde manier gemaakt, namelijk met een camera die het voertuig door de hele bocht filmt. Wij hebben dat op een andere manier aangepakt, namelijk door de bochten met meerdere camera's te filmen en dit achter elkaar te monteren.' En dat sloeg aan: zelfs CNN heeft het filmpje al uitgezonden.





Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten