donderdag 11 juli 2013

Peuter koopt auto met smartphone van papa

Een peuter heeft een auto gekocht met de smartphone van haar vader. Het ukje bestelde het voertuig op eBay. 'Gelukkig kocht ze de dure Porsche niet', lacht de Amerikaan. De man heeft besloten om de aankoop van zijn dochter te houden.

Paul Stoute uit Portland in de staat Oregon kreeg een melding van de veilingsite. Ebay feliciteerde hem met de aankoop ter waarde van 225 Amerikaanse dollar en het eigenaarschap van een Austin-Healey Spirite uit 1962. Stoute kon het bericht moeilijk plaatsen. Hij had helemaal geen aankoop verricht op eBay. De Amerikaan ging op onderzoek uit en kwam tot de conclusie dat zijn dochter de wagen gekocht had. Het meisje is dol op de smartphone van papa en de meid had via de openstaande eBay-app de aankoop gedaan. 'Duw, duw, duw en nu heb ik mijn eigen wagen', omschreef Stoute de 'stunt' van zijn dochter.

De vader had zelf op de website van eBay gesurft op zoek naar een oude wagen die hij samen met een vriend wilde restaureren. 'Gelukkig kocht ze de Porsche van 38.000 dollar niet', lacht Stoute. De aanwist van de dochter staat in Tualatin en werd op de site aangeboden onder de naam 'Frankensprite'. 'Het voertuig heeft twee motoren. Ze zitten onder de achterzetel', weet Christina, moeder van de peuter. Stoute wil de wagen houden en herstellen. Hij wil zijn dochter het voertuig cadeau doen voor haar zestiende verjaardag. Zijn lesje heeft hij wel geleerd. Hij stelde een wachtwoord in en haalde enkele apps waarmee aankopen verricht kunnen worden van zijn smartphone. 'Het zal niet opnieuw gebeuren', lacht Christina.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten