donderdag 24 oktober 2013

Lijk bungelt acht jaar onopgemerkt aan touw in flat

© thinkstock.


De nieuwe eigenaar van een appartement in een voorstad van Parijs deed een ijzingwekkende ontdekking toen hij zijn nieuwe woning betrad. In de woonkamer bengelde aan een touw namelijk het gemummificeerde lijk van een man die acht jaar geleden zelfmoord pleegde.

Het appartement in Bussy-Saint-Georges was executoriaal verkocht nadat de bank het in beslag had genomen. Van de vorige eigenaar, een veiligheidsagent van Cambodjaanse origine, had niemand sinds 2005 nog iets gehoord. In dat jaar had hij een klacht bij de arbeidsrechtbank ingediend omdat hij onrechtmatig zou zijn ontslagen.

De man had alle banden met zijn familie in z'n thuisland verbroken. Zijn buren dachten dat hij was teruggekeerd naar Cambodja. Zijn appartement werd uiteindelijk verkocht omdat de lening niet meer werd afbetaald en de onkosten en facturen onbetaald bleven.

In perfecte staat
De nieuwe eigenaar ontdekte het lijk toen hij met de hulp van een slotenmaker de flat betrad. Het lichaam in het appartement bleek in perfecte staat. Klaarblijkelijk waren de omstandigheden 'ideaal' om de ontbinding van het lijk tegen te gaan. Experts noemen dit uitzonderlijk.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten