maandag 23 december 2013

Moeder roept hulp in bij verstrooien as zoon

© Facebook..


Op 14 april 2010 pleegde C.J. Tromley zelfmoord na een ruzie met zijn moeder. Sindsdien stond zijn as in een urn op een rek bij haar thuis in de Amerikaanse staat Maine. Hallie wilde echter meer doen voor haar zoon, en daarom zoekt ze nu op Facebook vrijwilligers die hem nog één keer een kick willen bezorgen. Het voormalige lid van de Amerikaanse luchtmacht was 20 jaar toen hij stierf.

'Ik wil dat mijn zoon de bergen ziet die hij nooit kon beklimmen, de immense oceanen waar hij dol op zou zijn geweest, de tropische stranden en landen die hier ver vandaan liggen', schreef ze op Facebook. Nadat meer dan honderd van haar vrienden de boodschap gedeeld hadden, begonnen onbekenden hun hulp aan te bieden. Hallie startte zelfs een speciale Facebookpagina voor het project,'Scattering C.J.' oftewel 'C.J. verstrooien'.

Voorwaarden bij verspreiden as zoon
De vrijwilligers die een stukje as van C.J. willen meenemen, moeten wel aan twee voorwaarden voldoen. Ze moeten zeggen dat zijn moeder altijd van hem zal houden en dat het haar spijt. 'Dat moet het laatste zijn wat hij hoort voordat hij begint rond te zwerven', klinkt het. Ze hoopt ook dat de wereldreizigers aan de mensen zullen denken die dankzij zijn orgaandonatie een nieuw leven gekregen hebben.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten