maandag 23 december 2013

Wens stervend meisje komt uit: 10.000 mensen zingen kerstliedjes

De 8-jarige Laney Brown uit Amerika heeft leukemie en zal volgend jaar de kerst niet halen. Het stervende meisje had nog een paar wensen die de afgelopen dagen in vervulling zijn gegaan. Zo chatte ze met zangeres Taylor Swift en duizenden plaatsgenoten trokken naar haar huis om buiten kerstliedjes voor haar te zingen.

Zeven maanden geleden werd leukemie bij Laney gediagnosticeerd. Ze gaat de strijd tegen de ziekte niet winnen. Het meisje is gek op muziek, dansen, Taylor Swift en kerstliedjes.

Chatten met Taylor
Vrijdag liet Swift een van haar wensen in vervulling gaan. Op de verjaardag van de 8-jarige kletsten de twee via een videochat met elkaar.

Afgelopen zaterdag verzamelden zich 10.000 mensen voor het huis van Laney in West Reading, Pennsylvania om voor haar te zingen. Ook haar dansteam was aanwezig en vele aanwezigen vochten tegen de tranen, zo meldt CNN.

'Ik hoor jullie'
Laney was te zwak om naar het raam te komen, maar ze kon de mensen horen zingen. Op een speciaal voor haar opgerichte Facebookpagina werd een foto geplaatst van het zieke meisje. Te zien is dat ze twee duimen opsteekt. Bij de foto staat: 'Ik kan jullie nu horen!!! Houd van jullie!'







Bron
Lees ook: Door mensenmassa toegezongen patiëntje overleden
Lees ook: Ouders doen ontroerende vondst na dood van dochter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten