maandag 9 december 2013

Pasgehuwd stel 'droomde van moord' en wurgt man

Miranda Barbour. © ap.


Een pasgetrouwd stel uit de Amerikaanse staat North Carolina heeft volgens de autoriteiten in de staat Pennsylvania een man neergestoken en vervolgens gewurgd. Hun slachtoffer, een gehuwde ingenieur, kwamen ze op het spoor via de populaire advertentiesite Craigslist, meldt de New York Post.


Het jonge stel, Elytte (22) en Miranda Barbour (18), bracht het slachtoffer, Troy LaFerrara, 20 messteken toe alvorens hem te wurgen en zijn lichaam te dumpen in een steegje, aldus de politie van de plaats Sunbury, ongeveer 240 km ten noordwesten van Philadelphia. Na het gruwelijke misdrijf zouden de twee het in een nachtclub in Harrisburg op een feesten hebben gezet.





Klaar om toe te slaan
Het stel was pas drie weken getrouwd toen het slachtoffer inging op Miranda Barbours aanbod voor 'gezelschap tegen betaling'. Volgens het politierapport zou hij op 11 november met haar hebben afgesproken bij een winkelcentrum. Toen hij bij haar in de auto stapte, zou haar kersverse echtgenoot zich op de achterbank verscholen hebben gehouden, klaar om toe te slaan.

Gezamenlijke droom
Elytte Barbour, die werkt als afwasser, verklaarde dat het 'een gezamenlijke droom was om samen iemand te vermoorden' en de politie vermoedt dat het niet de eerste keer is dat de twee criminele feiten begaan. Miranda Barbour zegt evenwel dat LaFerrara haar begon te betasten en naar de keel greep. Uit politieonderzoek blijkt dat Elytte Barbour hoogst waarschijnlijk als eerste toesloeg en LaFerrara vasthield, terwijl zijn vrouw hem de messteken toebracht. Zij zou zich alleen de eerste messteken kunnen herinneren.

Gezelschapsdame
Miranda Barbour heeft een dochtertje van 18 maanden en zou geregeld mannen tegen betaling gezelschap houden. Volgens Elytte Barbour is zijn vrouw geen 'prostituee', maar een gezelschapsdame die afspreekt met eenzame mannen in een restaurant of winkelcentrum of voor een wandeling in het park.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten