woensdag 12 november 2014

Video: Zwangere bedelaar vertrekt in Mercedes

Eerst bedelen met haar zoontje en dan wegrijden in een Mercedes Benz? Melissa Smith kon niet langer aanzien hoe een zwangere vrouw voorbijgangers bij de neus nam en filmde daarom het bedrog.

De betreurenswaardige feiten speelden zich af aan een shoppingcentrum in San Diego (Californië). Elk weekend stond de jongedame naar verluidt paraat met haar bordje. De meelijwekkende boodschap om haar te helpen, miste haar effect niet. "Heel veel mensen gaven haar geld, om de minuut kreeg ze wel iets", klinkt het.

Achtervolging
Tijdens een tankbeurt stelde Melissa echter vast dat de zwangere dame opgepikt werd in een zwarte Mercedes. Niet het allernieuwste exemplaar, maar toch goed voor een waarde van zo'n 25.000 euro.

Melissa zette de achtervolging in en nam intussen nog meer foto's van de fraaie wagen en de nummerplaat. "Ik zag hoe ze lachend hun geld aan het tellen waren, het zoontje droeg ook zijn gordel niet."

1.900 euro per maand
De auto stopte even later aan een ander shoppingcentrum, waarop het scenario zich herhaalde. Tot de bedriegster in de gaten kreeg wat er gebeurde en ze Melissa begon te bedreigen. "Ze greep zo'n groot rotsblok vast en zwierde die over haar hoofd. Kunnen zwangere vrouwen dat zomaar doen?"

Tv-zender KGTV ontdekte dat de nummerplaat toebehoorde aan een vrouw die in een appartementencomplex woont. Huurprijs voor zo'n optrekje daar: 2.400 dollar oftewel 1.900 euro per maand. Volgens de politie zijn er nog geen klachten binnengekomen over deze zaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten