vrijdag 4 november 2011

Tienermoeder breekt botten baby om hem te straffen

© THINKSTOCK

Een tienermoeder brak geregeld een armpje of beentje van haar baby. Ze verklaarde in het ziekenhuis dat het haar manier was om haar kind te straffen.
Kiara Estright (19) bracht haar jongetje met een gebroken armpje naar het ziekenhuis in Reading, Pennsylviania. Dokters namen een scan en vielen stijl achterover van verbazing.

Ze stelden vast dat de baby verschillende breuken opgelopen had. De baby was 'herstellende' van een schedelbreukje, een gebroken linkersleutelbeen, drie gebroken ribben, een gebroken armpje en een been.







Volgens de dokters ging het om breuken die de baby het voorbije half jaar opgelopen had. Estright gaf toe dat ze de oorzaak was van de ellende. Ze zei dat ze haar jongetje geregeld tegen de grond of een muur smakte. Het breken van lichaamsdelen was haar manier om de baby te straffen, luidde het.

De tienermoeder werd in de boeien geslagen en op beschuldiging van kindermishandeling en het 'in gevaar brengen van het welzijn van een kind', opgesloten in de gevangenis van Berk County. (Redactie)

Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten