woensdag 21 december 2011

Dennis en Valerio eten elkaar op


BNN-presentatoren Dennis Storm en Valerio Zeno hebben het dan toch vanavond op televisie gedaan: een stukje van elkaars vlees opgegeten. Het etentje was te zien in het programma Proefkonijnen.
De aangekondigde eetpartij had al veel walging in binnen- en buitenland opgeroepen. Eerder vandaag werd gesuggereerd dat het exeperiment uiteindelijk niet door zou gaan, en dat alle gegenereerde publiciteit bedoeld was om aandacht te vragen voor het tekort aan orgaandonoren.

Maar vanavond bleken de presentatoren toch wel degelijk bereid te zijn elakaars vlees te veroberen. Valerio Zeno offerde een stukje van zijn buik op, Dennis Storm stelde een stukje bil beschikbaar voor zijn collega. Dennis vertelde al eerder aan een Amerikaanse omroep dat 'het vreemd is om je vriend in de ogen te kijken terwijl je een stukje van zijn buik opeet'.






Dennis wilde vanavond zijn stukje Valerio graag zo puur mogelijk eten, maar vergeleek het resultaat uiteindelijk met 'elastiek.' Valerio had op zijn beurt minder moeite met het stukje Dennis, en werkte het stukje ogenschijnlijk zonder problemen naar binnen.

Na afloop werden de littekens van de operatie getoond aan het studiopubliek.
(Eric Borsje)

Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten