woensdag 10 oktober 2012

Amerikaan in vliegtuig met tas vol wapens

Een 28-jarige Amerikaan op doorreis is dinsdag lokale tijd gearresteerd op het Los Angeles International (LAX) Airport. De man vervoerde een klein arsenaal aan wapens en droeg onder andere een kogelvrij vest en een vuurbestendige broek. Beveiligingsmedewerkers zagen dit en pakten de man op, waarna de wapens werden ontdekt.

De Amerikaan, van Chinese origine, was onderweg naar Boston. In zijn bagage werd onder meer een rookgranaat, een gasmasker, lijkzakken, messen, een bijl, ploertendoders, een opvouwbare wapenstok, een wapen om honden af te houden en scheenbeschermers gevonden. Wat de de verdachte met de attributen van plan was, is niet duidelijk.

Het is niet helemaal duidelijk waar de man zijn reis was begonnen. Volgens een officiële verklaring van de grensbewaking op het vliegveld in Los Angeles was de man opgestapt in het Japanse Kansai en via Incheon in Zuid-Korea naar Los Angeles gevlogen.

Volgens een woordvoerder van het vliegveld in Kansai was de man aan boord gegaan in China en was hij slechts op doorreis in Kansai geweest. Op dat vliegveld werden geen verdachte spullen gezien, aldus de zegsman.

Bron

1 opmerking:

  1. I completely agree with you. I really like this article. It contains a lot of useful information. I can set up my new idea from this post. It gives in depth information. Thanks for this valuable information for all. And of course nice review about the application.
    vakantiehuis dordogne

    BeantwoordenVerwijderen