dinsdag 9 oktober 2012

Leerlinge plots met derde oog op klassefoto



Het krijgen van de klassefoto is altijd een spannend moment maar Tilde Nörgaard moest toch wel twee keer kijken. Of was het drie keer? Het Zweedse meisje werd niet met twee maar met drie ogen op de gevoelige plaat vastgelegd.

'Iedereen moest erom lachen', zegt haar zus Anna. 'Maar ze vond het niet zo fijn en eigenlijk kan zo'n fout niet.' Volgens Tilde was het een 'normale' fotosessie op de Månesköldschool in Lindköping.

Er moest dus iets fout gegaan tijdens het ontwikkelen van de foto. Tilde is naar eigen zeggen 'een beetje boos'. Skolfoto Norden heeft geen verklaring voor het derde oog op de foto. 'We hebben het origineel en daar valt niks op aan te merken', zegt David Nabb van Skolfoto Norden.

Hij geeft wel toe dat er foto's bewerkt worden als er leerlingen met hun ogen dicht opstaan. Hoewel het fotobedrijf geen verklaring heeft voor het derde oog van Tilde, heeft Skolfoto Norden het meisje toch een schadevergoeding toegekend. 'Met het geld zal ze waarschijnlijk gaan shoppen', denkt haar zusje Anna. Skolfoto Norden zal ook een nieuw exemplaar van de klasfoto maken.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten