maandag 28 oktober 2013

Française verwaarloost baby maandenlang in kofferbak

Een Franse moeder die niet wilde dat haar baby werd ontdekt door de buitenwereld verstopte het minstens 15 maanden lang in de kofferbak van haar auto. Dat meldt het Franse persbureau AFP vandaag.

De baby heeft, zoals het er nu uitziet, zijn hele leven (hij wordt geschat tussen de 15 en 23 maanden oud) niks anders gezien dan de kofferbak. De moeder wilde niet dat de buitenwereld, inclusief haar man, achter het bestaan van het kind zou komen.

De gruwelijke ontdekking werd drie dagen geleden gedaan door een monteur van een garage in het Franse plaatsje Terrasson. Hij hoorde 'bizarre kreunen' uit de auto komen en ontdekte de baby zonder kleren, liggend in eigen uitwerpselen in een uitgedroogde en koortsige staat.

Opgepakt
De ouders van de zuigeling zijn gearresteerd op verdenking van kindermishandeling en het in gevaar brengen van een minderjarige. Ze riskeren nu een gevangenisstraf van tien jaar. Het stel, van Portugese komaf en beide werkloos, had drie andere kinderen. Deze zijn opgevangen door de lokale autoriteiten.


video

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten