vrijdag 9 september 2011

'Vampier' bijt stukken uit gezicht van dakloze man in rolstoel


'Ik ben een vampier en ik ga je opeten'. Met deze woorden stortte de 22-jarige Josephine Smith zich op een dakloze man in een rolstoel. De zelfverklaarde vampier voegde de daad bij het woord en beet verscheidene stukken vlees uit het gezicht van haar 69-jarige slachtoffer.

Josephine Smith (22), de zelfverklaarde vampier
De gruwelijke feiten vonden gisteren plaats op de parkeerplaats van een leegstaande hamburgertent in St. Petersburg, Florida. De bejaarde man lag te slapen in zijn rolstoel toen hij op beestachtige wijze werd mishandeld door de 'vampier'. Het slachtoffer kon zich ondanks zijn verwondingen bevrijden uit de klauwen van Josephine Smith. In zijn rolstoel reed hij, hevig bloedend, naar een nabijgelegen tankstation. Een medewerker belde van daaruit de politie.







Bloot onderlijf
Agent troffen Smith op de plaats van de misdaad aan met ontbloot onderlijf. Ze zat helemaal onder het bloed van haar slachtoffer. De man werd opgenomen in het hospitaal. Uit zijn gezicht en lippen waren stukken vlees gebeten.

Tijdens het verhoor verklaarde Smith dat ze zich niet herinnerde dat ze de man had aangevallen. Op de vraag waarom ze haar broek en onderbroek had uitgetrokken, bleef ze het antwoord schuldig.

Josephine Smith werd opgesloten in de gevangenis van Pinellas County. Ze wordt beschuldigd van het verwonden van een bejaard persoon.
(Redactie)

Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten