dinsdag 21 februari 2012

Duitsers zijn lozende vliegtuigen beu

De Duitsers hebben er genoeg van. Ze zijn de vallende ijsblokken met uitwerpselen kotsbeu. De opeenstapeling van 'inicidenten' met gedumpte ladingen van overvliegende passagierstoestellen stapelen zich op, schrijft de krant Bild.

De voorbije drie weken waren er problemen met 'vallende blokken uitwerpselen' in de deelstaten Beieren, Baden-Württemberg en Saksen. Nieuw is het probleem niet maar de opeenvolging van incidenten zorgt voor fronsende wenkbrauwen bij inwoners én politici.

Twee weken geleden viel er een blok op het dak van een woning in Rodersdorf. De 81-jarige bewoner vond even later de stinkende smurrie in zijn tuin. Begin deze maand viel er ook al een blok in de tuin van een familiewoning in Niefern en een familie uit Neurenberg had een gelijkaardig ervaring. "Ik was aan het rusten in de woonkamer en hoorde plots een hevige klap. Ik vreesde even dat het dak ging invallen", zegt Erika Keil (59). Uit onderzoek bleek dat het ook hier weer om een blok ijs met uitwerpselen ging. "Als de sanitaire tanks van het vliegtuig niet gesloten zijn dan vallen de uitwerpselen als een blok ijs naar beneden", zegt een official van de luchthaven in Neurenberg. (vsv)

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten