zondag 3 juni 2012

Stonede vrouw verliest baby die ze op dak van wagen zette

In de Amerikaanse staat Arizona is een jonge vrouw opgepakt op beschuldiging van kindermishandeling en rijden onder invloed met verzwarende omstandigheden. De 19-jarige Catalina Clouser was high weggereden met haar baby op het dak van haar wagen, en was zo ver heen dat ze niet had gemerkt dat het kind van de auto was gevallen.

Het amper vijf weken oude jongetje werd rond 1 uur gisterochtend vroeg aangetroffen op een druk kruispunt in zijn autozitje. Het onderzoek wees uit dat zijn moeder en haar vriend de avond ervoor in een nabijgelegen park marihuana hadden zitten roken, zegt de politie.

Toen het duo rond 11 uur 's avonds het park verliet om bier te gaan kopen, kwamen ze een politiecontrole tegen en werd de jongen gearresteerd omdat hij onder invloed een wagen bestuurde met een baby erin. Volgens het politieverslag was Clouser van streek door de arrestatie, waarna ze naar het huis van vrienden reed en daar nog marihuana rookte.







Zoektocht
De politie verklaart dat Clouser de baby dan blijkbaar op het dak van de auto zette en dat was vergeten toen ze vertrok. Ze besefte pas thuis dat ze haar zoontje niet meer bij zich had, waarna ze vrienden optrommelde om mee te helpen zoeken. Uiteindelijk kwam ze bij het kruispunt uit waar ze haar kind was verloren, waarna agenten haar oppakten.

Ze heeft de feiten toegegeven en zit in de cel op beschuldiging van kindermishandeling en rijden onder invloed met verzwarende omstandigheden. Het kindje werd opgevangen door de kinderbescherming, en verkeert in goede gezondheid.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten