vrijdag 6 juli 2012

Baby sterft nadat babysitters hem inspoten met cocaïne en heroïne

In de Amerikaanse grootstad Philadelphia is een vreselijk drama gebeurd. Twee babysitters hebben er de gruwelijke dood van een baby van negen maanden op hun geweten. Tijdens het oppassen spoten ze het piepjonge kind in met zowel heroïne als cocaïne. De baby bezweek door alle drugs in zijn lichaampje. Dokters ontdekten injectiesporen op zijn voetjes en handjes en vonden ook heroïne en cocaïne in zijn lijfje. De twee babysitters (allebei twintigers) zijn aangeklaagd voor babymoord. Een lijkschouwer vond zoveel drugs in het babylijkje als normaal wordt aangetroffen in de maag van een drugsmuilezel, een smokkelaar die drugs inslikt.

Oscar Sanchez-Rivera (24) en Viameri Santana-Berrios (27) moesten in opdracht van de moeder, Iris Rojas, babysitten op Milton Rojas, amper negen maanden jong. Ze bedachten het persverse plan om de baby met drugs te injeceteren. Toen dat volledig misliep, belde het koppel in allerijl de hulpdiensten.

Koud en lijkbleek
De verplegers die kleine Milton moesten behandelen, wisten niet wat ze zagen toen ze de baby ter plaatse probeerden te reanimeren. Ze merkten meteen injectiesporen op de baby, zoals bij drugsverslaafden. De baby voelde heel koud aan, was lijkbleek en buiten bewustzijn. Reanimatiepogingen bleken vruchteloos. Het slachtoffertje werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar daar konden dokters enkel maar de dood vaststellen.

Lijkschouwing
Ook de lijkschouwing bracht verschrikkelijke details aan het licht. Liefst acht sporen van injectienaalden werden in zijn huid aangetroffen en in zijn maag zat nog niet verteerde coacïne en heroïne. De lijkschouwer getuigde dat hij nog nooit zoveel drugs in een babylichaam had gezien. Sanchez-Rivera werd aangehouden voor babymoord en zijn vriendin voor medeplichtigheid

Bron zie foto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten