donderdag 5 juli 2012

Vader martelt meisje (8) dood met stroomstootwapen

De 29-jarige Hamad Saod Al Sherawi wordt ervan beschuldigd samen met zijn zwangere minnares, Al Anood Mohammad Al Ameri, zijn dochters Wadiyma (8) en Meyra (7) te hebben gemarteld. Dat gebeurde nabij hun woning in Dubai.

Het koppel zou stroomstootwapens gebruikt hebben om de kinderen te martelen en zouden ook kokend water en strijkijzers gebruikt hebben om de zusjes mee te verbranden. De kinderen werden naar verluidt ook uren opgesloten in een kast zonder eten en water. De 8-jarige Wadiyma overleed uiteindelijk aan haar verwondingen.

3 maanden verborgen
Het lichaam van het meisje werd vorige maand in Sharjah gevonden. Omdat het lichaam reeds in verre staat van ontbinding was, was het voor de experts moeilijk om de doodsoorzaak vast te stellen. Er wordt aangenomen dat het lichaam al 3 maanden op de plaats begraven lag.

Al Sherawi blijft de aantijgingen voorlopig ontkennen en benadrukt dat hij het lichaam pas achteraf verhitte. Hij vertelde de rechter ook dat hij zijn dochter niet vermoord had, aangezien 'het stroomstootwapen niet werkte'. Hij ontkent ook dat hij zijn andere dochter mishandelde, door te zeggen dat hij haar naar het ziekenhuis bracht toen hij merkte dat haar arm gebroken was.

Zusje blijvend gehandicapt
Zijn minnares bekende wel en gaf toe dat zij verantwoordelijk was voor de mishandeling van zusje Mira, die blijvend gehandicapt is. Zij werd overgebracht naar een rehabilitatiecentrum. De zaak loopt nog.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten