woensdag 3 april 2013

Vrouw springt van perron om mobieltje te redden

Voor velen is een mobieltje een dierbaar bezit; sommigen zetten zelfs hun leven ervoor op het spel. Een vrouw in Brazilë heeft haar liefde voor haar telefoontje bijna moeten bekopen met de dood, zo is te zien op onderstaande video. Ze liet op een station haar gsm op het spoor vallen en sprong er direct achter aan. Op de video is te zien dat een trein nadert. Ze ontkomt aan de dood dankzij een koelbloedige veiligheidsagent.

Het incident gebeurde in het treinstation van Corinthians-Itaquera in de Braziliaanse stad São Paulo. De jongedame staat op het perron te wachten op de trein, als haar gsm plotseling op de rails valt. Hoewel goed is te zien dat er al een trein aankomt in het station, springt de vrouw toch op de sporen om haar gsm te pakken.

Paniek
Meteen breekt paniek uit op het perron. De machinist remt nog uit volle kracht. Een aanrijding lijkt echter onvermijdelijk, omdat de vrouw er niet in slaagt uit eigen kracht op tijd weer op het perron te klimmen. Een veiligheidsagent reageert koelbloedig en trekt de vrouw op het nippertje weer in veiligheid. Op de beelden is te zien hoe haar benen nog vlak tegen de flank van de trein bengelen wanneer de man haar op het perron sleurt. De jongedame in kwestie is overmand door emoties en begint in shock te huilen.


Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten