vrijdag 20 december 2013

Belg uit vliegtuig gezet wegens blauwe plek

De 28-jarige Mathias Neelen uit het Vlaamse Heusden-Zolder had al zijn vakantiedagen opgespaard voor een droomreis naar Mexico. Maar een blauwe plek heeft daar anders over beslist. De man werd uit het vliegtuig gezet omdat de blauwe plek volgens het personeel van British Airways een gezondheidsrisico vormde.

De 28-jarige Mathias Neelen uit Heusden-Zolder had al zijn vakantiedagen opgespaard voor een droomreis naar Mexico. Maar een blauwe plek heeft daar anders over beslist. De man werd van het vliegtuig gezet omdat de blauwe plek volgens het personeel van British Airways een gezondheidsrisico vormde.

'Op Heathrow liep het mis', vertelt Neelen in Het Nieuwsblad. Toen hij op zijn plaats zat in het vliegtuig, stroopte hij zijn mouwen op. En dat had hij beter niet kunnen doen. 'Vorige week had de dokter bloed afgenomen voor een routinetest. Hij raakte de ader, waardoor een grote blauwe plek was ontstaan. Maar volgens de dokter liep ik geen enkel risico.'

Het personeel dacht daar echter anders over en zette Neelen prompt uit het vliegtuig. Zijn droomreis naar Mexico eindigde daardoor jammer genoeg op Heathrow.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten