dinsdag 17 december 2013

Hulpvaardige bruidegom na receptie doodgereden

Politie onderweg naar een ongeval in de sneeuw. Archiefbeeld. © thinkstock.



Een bruidegom die was gestopt om een automobiliste aan de kant van de weg te helpen, is zaterdagavond luttele uren na de huwelijksvoltrekking doodgereden. De 49-jarige Amerikaan was met zijn nieuwe echtgenote onderweg naar een hotel na afloop van hun receptie.

Het ongeval vond plaats in de sneeuw nabij Crown Point, in de Amerikaanse staat Indiana. Ook de automobiliste die hij te hulp schoot, kwam om het leven. Het tweetal werd door verschillende voertuigen geraakt.

Zeven uur getrouwd
De bruidegom, William Knight, was zeven uur daarvoor in het huwelijk getreden. Zijn in de auto achtergebleven bruid Nikki was getuige van het ongeval. Ze is verpleegkundige en moest zelf constateren dat haar echtgenoot en de automobiliste, de 42-jarige Linda Darlington, waren overleden.

Tegen de krant Chicago Sun-Times vertelde Nikki Knight dat ze stuitten op een auto die in de sneeuw was geslipt en van de weg geraakt. 'Hij zei: we moeten stoppen, het is al laat, ze hebben hulp nodig.' Aanvankelijk werden de slachtoffers door één passerende auto aangereden. Onmiddellijk daarna werden ze door nog eens twee voertuigen geraakt.

Tragisch ongeval
De politie gaat uit van een tragisch ongeval. Alle automobilisten waren op de plaats van het ongeluk achtergebleven. Geen van hen is tot nu toe in staat van beschuldiging gesteld.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten