woensdag 18 december 2013

'Onno Hoes krijgt oranje kaart'


Burgemeester Maastricht kan voorlopig aanblijven

Burgemeester Onno Hoes in het stadhuis van Maastricht. © anp.



De fractievoorzitters van de Maastrichtse gemeenteraad zouden na langdurig overleg hebben besloten burgemeester Onno Hoes een oranje kaart te geven. Dat meldt het Brabants Dagblad op zijn site. Volgens de krant zouden gesprekken met diverse fractievoorzitters erop wijzen dat Hoes in elk geval voorlopig kan aanblijven.

Ook het PowNews, dat naar eigen zeggen kon meeluisteren met het overleg omdat een van de fractievoorzitters was vergeten de telefoon op te hangen na een gesprek, meldde al dat de fractievoorzitters niet erg kritisch waren en vooral probeerden Hoes te helpen. Ze zouden de burgemeester niet verwijten dat er ophef is ontstaan.

De fractievoorzitters en burgemeester Hoes zijn al sinds 21:00 uur woensdagavond in overleg met elkaar. Het overleg had plaats vanwege de vermeende affaires van de 52-jarige burgemeester. Hij werd onlangs betrapt toen hij in de lobby van een Maastrichts hotel werd gefotografeerd terwijl hij zoende met de 24-jarige Ruud Schepers. Hoes beloofde daarna dat er geen nieuwe affaires aan het licht zouden komen. Deze week deed een tweede 'minnaar' zijn verhaal, maar Hoes ontkent die affaire.




Bron
Lees ook: Onno Hoes biecht nog veel meer slippertjes op
Lees ook: Verlinde: Het was een veelbewogen avond
Lees ook: Burgemeester Onno Hoes wilde niet opstappen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten