zaterdag 21 december 2013

Ontslagen patiënt verliest been nadat arts

Een 47-jarige man uit het Vlaamse Begijnendijk verloor gisterenavond zijn been bij een ernstig verkeersongeval. Het slachtoffer was net ontslagen uit het ziekenhuis en werd aangereden door een professor van datzelfde ziekenhuis, schrijft de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws.

Vermoedelijk stapte de bestuurder, die net uit het nabijgelegen Gasthuisbergziekenhuis was ontslagen, op de vluchtstrook uit om zijn jas achterin de wagen te leggen. Toen hij het achterportier opende, werd de veertiger aangereden door een auto. Het slachtoffer raakte wellicht eerst gekneld tussen het portier en de auto, om daarna ook nog eens tegen de voorruit van die wagen te worden geslagen.

De arts had niet gedronken. Het Leuvense parket stuurde, gezien de ernst van de verwondingen, meteen een verkeersdeskundige ter plaatse. Die ging gisteravond nog tot een reconstructie over. Op het eerste gezicht stond de wagen van het slachtoffer dermate dicht tegen de rijweg dat het geopende portier de witte doorlopende lijn overschreed.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten