maandag 6 oktober 2014

Kannibaal pleegt zelfmoord na koken transseksuele vrouw

Afbeelding weergeven op Twitter




Een 28-jarige man heeft afgelopen zaterdag zijn transseksuele vrouw vermoord. De politie in het Australische Brisbane kwam hierachter doordat buren een melding maakten van een vreselijke stank.

Bij het appartement aangekomen zag de politie een man over een balkon springen, nadat zij op de voordeur hadden geklopt. Tijdens de achtervolging pleegde de man zelfmoord door zijn eigen keel door te snijden.

In het appartement deed de politie een gruwelijke ontdekking. Er stonden lichaamsdelen op het vuur in een pot chemicaliën te koken. De stank die daaruit voorkwam was niet te harden, waardoor buren de politie hadden ingelicht.

Hondenvoer
Volgens omwonenden leek de stank op de geur van hondenvoer. 'Ik dacht dat iemand zijn huisdier had gevoerd, of dat een hond ergens rommel had gemaakt,' zegt één van de buren tegen Fairfax Media.

De lichaamsdelen zijn van Mayang Prasetyo, een 27-jarige Indonesische transseksuel. Het is nog niet duidelijk waarom de man de vrouw vermoordde en kookte. De politie is een onderzoek gestart.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten