zaterdag 15 december 2012

Vader voorkomt op nippertje zelfmoord zoon



Dramatische beelden uit de Turkse stad Istanboel. Een taxichauffeur, staand in de file op de bekende Bosporus-brug, ziet opeens de auto van zijn zoon staan. Tot zijn grote ontsteltenis ziet hij vervolgens hoe die zoon van de brug wil springen. Gelukkig kan de vader met de hulp van omstanders de zelfmoordpoging verijdelen.

Taxichauffeur Ibrahim G. rijdt elke dag over de Bosporus-brug. Gisteren stond niet alleen zijn auto maar ook zijn hart even stil. In een lange file op de brug zag Ibrahim aan de kant van de weg plots de auto van zijn zoon Emrah, ook een taxichaffeur, staan.

Toen volgde de schok. Emrah stond aan de andere kant van de reling en wilde van de brug 64 meter naar beneden springen. De radeloze Ibrahim schreeuwde uit: 'Mijn zoon, mijn zoon!'. Emrah wilde springen, maar kon op het laatste moment nog bij zijn jas vastgepakt worden door omstanders.

Enkele minuten na deze dramatische momenten vlogen de vader en de zoon echter huilend in de armen. Emrah had dusdanige geldproblemen dat hij een einde wilde maken aan zijn leven.

Bron

1 opmerking:

  1. Dat was precies op het juiste moment dat de vader ingreep. Het is wel hartverscheurend om je zoon (of dochter of een ander familielid) in zo'n dramatische situatie te zien.

    BeantwoordenVerwijderen