zondag 19 april 2015

Politie redt vrouw uit auto vlak voor ontploffing

In het Amerikaanse New Jersey hebben twee dappere agenten een vrouw uit een auto getrokken, vlak voordat die in brand vloog en ontplofte. Het hele incident is vastgelegd met de dashboardcamera van de politiewagen.

Op de beelden is te zien hoe de agenten aan komen rijden en langs de weg een verontgelukte cabrio zien liggen. De agenten stoppen snel langs de kant, terwijl de auto al flink rookt.

De agenten springen uit hun auto en rennen naar de bewusteloze vrouw die nog vastzit in de auto. ,,Kan je me horen?", schreeuwt een van de agenten naar de vrouw.

Ontploffing
Direct proberen de agenten de autogordel van de vrouw door te snijden, meldt de lokale nieuwszender Pix11 News. Uiteindelijk weten de agenten de vrouw na een paar minuten uit haar benarde positie te bevrijden. Ze trekken haar weg van de auto en reanimeren haar. Een kleine twee en een halve minuut later staat de auto in lichterlaaien en ontploft 'ie.

De vrouw werd direct naar het ziekenhuis gebracht en heeft het incident overleefd. Later bleek ze teveel gedronken te hebben. Ze is aangeklaagd voor rijden onder invloed van alcohol en roekeloos rijgedrag.


Bron: video


Geen opmerkingen:

Een reactie posten