donderdag 18 oktober 2012

Oud-misdaadverslaggever VS vermoord en in beton gegoten

In de Verenigde Staten is het lijk gevonden van oud-misdaadverslaggever Sean Dugas (30). Dugas werd sinds 13 september vermist. Zijn lichaam werd vorige week gevonden in een container met beton, begraven in een achtertuin in Winder, Georgia.

Dugas werkte van 2005 tot 2010 als misdaadverslaggever voor de Pensacola News Journal. Uit de autopsie blijkt dat de man is overleden door een klap van een stomp voorwerp op het hoofd, ongeveer een maand geleden.

Volgens de politie had niemand meer iets van Dugas gehoord sinds 7 september, de volgende dag zou hij lunchen met een vriendin. Toen zij na meerdere contactpogingen Dugas telkens niet kon bereiken, belde ze de politie op 13 september.

De politie heeft vorige week de 31-jarige tweeling Christopher and William Cormier gearresteerd in verband met de moord van Dugas en het verbergen van een lichaam. De vader van de tweeling verhuurde de woning waar het lichaam van Dugas werd teruggevonden. Het is nog niet bekend wat het motief van de tweeling zou zijn, melden lokale media.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten