woensdag 2 april 2014

Half lichaam twaalf meter hoog in boom gevonden

Een gedeelte van Meyrick Golf Club © Google Streetview.



Op een golfbaan in Bournemouth in het Verenigd Koninkrijk zijn een aantal menselijke botten gevonden waaronder een schedel met torso in een boom. Dat meldt Daily Star.


Het is nogal griezelig dat het lichaam daar voor een lange tijd heeft gehangen zonder dat iemand het wist.Eigenaar van de de hond

Vol afschuw belde het baasje de politie toen zijn hond aan kwam zetten met een arm en een hand. Later werden er nog meer lichaamsdelen gevonden: een hoofd met aanhangend torso bleek twaalf meter hoog aan een strop in een boom te hangen.

De politie behandelt het overlijden van de persoon niet als een misdrijf. Het lichaam hing zo hoog dat zij uitgaan van zelfmoord. Door de slechte staat van het lichaam kon de politie daarnaast concluderen dat het lang geleden is gebeurd.

Het is nog niet duidelijk of het om een man of een vrouw gaat. De politie doorzoekt het bestand van vermiste personen. Daarna kunnen de nabestaanden geïnformeerd worden. Overigens is de macabere vondst slecht nieuws voor de golfers: enkele holes zijn afgesloten in verband met het onderzoek.




Bron
Lees ook: Dode man in boom op golfbaan al drie jaar vermist

Geen opmerkingen:

Een reactie posten