woensdag 12 oktober 2011

Verdwaald koppel moet uit maïsveld gered worden

© reuters

Uren dwalen in een maïsveld. Voor sommigen een heerlijk tijdverdrijf, maar een minimaal ontwikkeld richtingsgevoel is daarbij wel handig. Dat ondervond ook een koppeltje kersverse ouders toen ze met hun drie weken oude baby hopeloos verdwaalden in een maïsveld...
Het begon afgelopen maandag als een leuk gezinsuitje in de late namiddag. De vrouw was net bevallen van een kind en het zou de eerste keer zijn dat de drie samen de deur uitgingen.

Lokale media melden dat de man besloot om zijn eega en nageslacht mee te nemen voor een romantische dwaaltocht in een maïsveld in Danvers, zo'n 20 kilometer ten noorden van Boston.







Muggenaanval
Wat een ontspannen tripje had moeten worden, draaide al snel uit op een helse wandeling. De zon ging razendsnel onder en het trio werd belaagd door muggen die vooral actief worden tijdens de schemeruurtjes. Het koppel raakte de weg kwijt en doolde een aantal uur door het veld, zonder de 'uitgang' te kunnen vinden.

De vrouw raakte in paniek omdat haar luid krijsende baby bestookt werd door de prikgrage insecten. Ze besloot dan ook resoluut om de hulp in te roepen van instanties met verstand van zaken, en belde het noodnummer 911.

Een agent trachtte de hysterische vrouw tot bedaren te brengen en hun locatie min of meer te achter halen. De ernst van de situatie mag gerelativeerd worden met de wetenschap dat de politie de verdwaalde avonturiers al vrij snel wist op te sporen. Na zeven minuten was de helse verdwaalpartij ten einde.

'Het was de eerste keer dat ik met mijn kind buiten kom, maar dit gebeurt me nooit meer', aldus de oververhitte moeder. (Redactie)


Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten